Niet online lenen maar online geld verdienen

Het verdienen van geld is nooit gemakkelijk. Vele uren zwoegen en zweten voor je baas of als zelfstandige. Het kan ook anders. Eenvoudiger, sneller en beter, althans als je sommige mensen mag geloven. Anderen beweren weer dat het niet kan, dat het onzin en oplichting is. Waar ik het over heb? Online geld verdienen. Wie wil het niet?

De waarheid over online geld verdienen
Het wereldwijde web zit vol mogelijkheden om er een goede verdienste aan over te houden, sterker nog: Je kan er miljonair van worden! Denk bijvoorbeeld is aan de oprichters van zoekmachinegigant Google.com. Om iets dergelijks te ontwikkelen dient echter ook zeer veel tijd en geld te worden geïnvesteerd, daarom beperken wij ons tot de eenvoudigere verdienmodellen. Hieronder een overzicht.

Weddenschappen/gokspellen
De eerste manier om geld te verdienen is door middel van een gokspelletje. Denk hierbij aan de vele online casino’s met allerlei soorten kaartspellen en fruitautomaten. Echter kan je ook een gokje wagen op verschillende sportwedstrijden die verspreidt over de hele wereld worden gespeeld. Tenniswedstrijden, voetbalwedstrijden, paardenrennen, hockeywedstrijden, je kan het zo gek niet bedenken of je kan er op inzetten. Maar is dit een goede manier om geld te verdienen?

Het blijven kansspelen. Je hebt dus een kans dat je wint, maar ook een kans dat je verliest. Het hangt dan ook van je spel, inzet en durf af of je prijzen wint of met lege handen komt te staan. Zo kan je dus makkelijk gratis wedden.

Spaarprogramma’s
Spaarprogramma’s zijn de ideale manier om enkele Euro’s bij elkaar te sparen en tegelijkertijd ook nog eens leuke producten te testen en in contact te komen met verschillende bedrijven waar je met korting goederen kunt aanschaffen. Wanneer je echter de uren gaat rekenen die je bezig bent met het lezen en sorteren van E-mails, bekijken van websites en het invullen van enquêtes, staat dit in schril contrast tot de vergoeding die je ervoor ontvangt. Leuk voor koopjesjagers dus, maar geen snel-rijk-formule.

Thuiswerk
Vele duizenden mensen per dag zijn op zoek naar thuiswerk. Ze zoeken in kranten, advertentieborden in supermarkten en op internet naar geschikt thuiswerk waarbij je weinig moet doen en veel betaald krijgt. Gek genoeg weten we allemaal wel dat dit in principe niet mogelijk is. We weten ook allemaal dat er veel oplichters op internet staan die je dure 0900-nummers laten bellen en je vervolgens zo lang mogelijk aan de lijn, waarna je zonder werk de telefoon weer oplegt.

Toch is het jammer dat op deze manier de goede en kwade adverteerders allen over dezelfde kam worden geschoren. Er staan namelijk wel serieuze aanbieders op sites als Marktplaats.nl en Speurders.nl, met het werk dat vele mensen zoeken. Adverteerders die geen stapels gouden munten beloven maar eerlijk en oprecht werknemers zoeken voor bijvoorbeeld inpakwerkzaamheden. Extra geld verdienen kan dus!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s